barbour jacka

Barber är en veteran i den brittiska klädmärke,barbour jacka känt för tillverkning av vattentäta jacka, är stor, läget också mycket högt anseende i Storbritannien. Barber i början av 1894 började produktionen under fält bär jacka, märke grundaren John Barbour växte upp i hagen,barbour jackor och på så sätt lära sig att belägga den lämplig för tuffa väderförhållanden.

Barber är den mest klassiska produkter vattentät jacka. barbour parkaBarber produktion, är inte bara en väderbeständig jacka, vinterjacka dam 2014och är en hållbar och långvarig jacka. För att uppnå detta syfte, förutom att stor möda Barber på valet av material, också lanserat en mycket unik tjänst - någon kund att köpa en vattentät jacka efter hans hus, redo att skickas tillbaka till kläder relaterade tjänster sektorn, genom Barber vatten för ny behandling, och en del annat underhåll för att säkerställa att kläderna kan fortsätta Barber i dåligt väder service för ägaren. På grund av ett hundra år av historia, har Barber använt åtta olika versioner av varumärket, så tekniker från varumärket kommer att vara mycket lätt att avgöra en ungefärlig produktion av Barber jacka, nuförtiden finns det en hel del fyra eller fem för tio år sedan, är barberaren jackor fortfarande returneras för reparation,barbour är Barbers slitage uppenbar.

England våt kall och regnig, så alla typer av vind och regn jacka kommer att vara särskilt känd. Nämn av sådana produkter, och fler människor känner Burberry och Aquascutum. Brittisk produkt, marknadsfler多 själv som den lojala sak, är Burberry ett viktigt kapitel i historien om den förre kungens förnamn som varumärkesutveckling. Men egentligen för att vara på den kungliga tjänst, Burberry och Aquascutum Danga upp inte som en annan veteran Barber. Upptäck dagens kungliga drottning varumärke katalogen kan du hitta Burberry har nu två kunglig kommission, från drottningen och prins Charles, och Aquascutum (Aquascutum) nu bara en avtalad tid,quiltad jacka dam är från den sämre och har Därför Änkekejsarinnan, bara Barber (Barbour) successivt 1979, 1982 och 1987 för att få drottningen, hertigen av kejserliga 夫艾丁伯格, prins Charles, tre av uppdraget, dess omfattning genom kunglig gunst självklar.

Barber (Barbour) kvalitet så bra och så älskad av den kungliga familjen, men priset är inte dyrt, och Burberry (Burberry) vattentät vindjacka lång jämfört med de hundratals miljoner, Barber (Barbour) men kort 2-3000 , jackan kan beskrivas som billig, och Barber (Barbour) är inte den typ av begränsad produktion, flera hundra tusen om året, men verkstadsprodukter产品. Kan vara förvånande är att, Barber (Barbour) synlighet i dag, Queyuanburu Burberry (Burberry) och Aquascutum (Aquascutum). I detta avseende "Gentleman: En tidlös mode" Bernhard Roetzel, författare till boken, verkar det som om vissa relish, kommer han Barber (Barbour) coat kallas en biljett till Europas societet, och påpekade att även i den mest arroganta överklassaffär商店 exklusiv, kommer man på sig Barber (Barbour) jacka kunder definitivt anses vara välklädd och därför mycket mindre högdragen - eftersom det är biljetten till societeten, är det naturligtvis veta människor bättre, är medvetenheten inte hög också dåligt blir bra.