jacka man

Lines aspekter
Funktioner gymnastiksko linjer är: linje komplexa former. Det finns enkel, dubbel, falsk linje, öppen tråd, streckad, kontur, ås, sömmar, dekorativa linjer,barbour online shop vilket kan använda ett par skor, inte strikt hålla sig till en. Mestadels dominerade båge, mindre linjär skala.
färg
Sportskor färgen bestäms av ljuset reflekteras av användningen av själva materialet. Sport sko design med hjälp av färgen reflekterar orätt design, designtrender, men också att göra en visuell slag sport, underhållning förbättrats avsevärt, och speglar rörelsen själv livliga, dynamiska och ljusa funktioner.
Färg och lädergymnastikskor, skor, jämfört med användning av färgbitar, ett brett utbud av färger med komplexa funktioner rik visuell upplevelse, främst inom följande områden:
(1) användning av färg i rörelse övre ytmaterial: färgen på den övre ytmaterial rörelse än skor med lätthet, rikt och varierat. Dekorativa färger inklusive inte bara den gemensamma färg, men också i stor utsträckning använda metallicfärger, laser laser, blixt och så vidare.
(2) användning av färg på rörelse sula: läderskor, gummiskor yttersula för svartvitt eller färg flerfärgade, sportskor yttersula, jämfört med 3-5 färger. Val av färgskala, hög färg ljusstyrka, renhet. Färg match utan alltför många begränsningar, antingen ren färg, men också en mängd olika färgkombinationer, särskilt de i skorna, är gummi skor svårt att se de färger som används i sportskor ofta,barbourjacka särskilt iögonfallande, fyller den kraft och vitalitet.
(3) gymnastik förpackning och reklam användning av färg: sneakers är fulla av rörelse produktens egenskaper, själva rörelsen är målet för mänskligt liv, så denna produkt har egenskaper intäkter och uppmuntra människor att styra rörelsen tillsammans. Allmänna sportskor är mycket fokuserade produkter och reklam färg flexibla, belyser de funktioner och samtida sneakers för att stimulera konsumenternas köplust.
(4) återspeglar annan sneaker färgegenskaper är nära sneakers och kläder trender noga övervaka förändringar i modetrender, har mode färg på kläder påverkats kraftigt. Trender som designer och tillverkare av sportskor, uppmärksamma tyget av populära färger.
Dekoration
Sneakers på dekoration, design, text, logotyper, metall och plastdetaljer, etc. kan användas som dekorativa material, dekorativa delar mer frihet, desto mer slående dekorativ effekt, dekorerade mestadels dynamisk, snyggt, färgstarka och karakteriseras, mot de vackra dekorativa delarna och som kombinerar funktionerna hos riktningen.
Yttersula form
Jämfört med skorna, gummiskor, både fint mönster yttersula två kvadrat kontinuerliga, fyra på varandra följande små mönster, men också geometri grov, designfrihet, det finns inget ljus i slutet av eventuella spår, både platta med botten, finns det sluttning med botten, finns det nu ledig i slutet, det finns spik på den del av sport skosulor, kratta enheten, några speciella skor yttersula installera remskiva, skridskor och formsättning och andra funktionella enheter. Läder yttersula används sällan sulor staket, murar sneakers använder är ganska vanligt, och väggarna i modellerings tricks.
senast
Sport skon skor jämfört med förra, de två är helt olika i form förändringen. För att underlätta rörligheten för foten, fram och tillbaka rörelse skon Rocker mindre, nedre mitten konkavitet förändringen liten,hostjacka herr vilket gör den sista botten Rocker graders kurva är relativt platt. För att förbättra förmågan Yung foten sko hålrum omgivet av en stor genetiska sportsko, vilket gör den sista typen fullt, fram och bak kropps hjälp förra ryggens mittlinje större vinkel. Sport sko hälen båge song rakare i flanken av den sista kardemumman är också relativt rak flöjt. På det hela taget, bytet av fokus sportsko framfoten och fd spetsen webbplatsen. Från den sista huvudform, huvudtandform, rund typ, typ av huvud och offentlig radien för den första typen fyra.
(1) Rund typ används mest för att köra träningsskor, tennisskor, fotbollsskor förra designen.
(2) fyrkantiga huvudet som vanligtvis används för cykel racing sko förra designen är mer typiska för den speciella sportskon.
(3) radien av den första typen används i allmänhet för bollsportskor, såsom basket skor. Eftersom innan spetsen i landnings kraft höga stabilitetskrav, är en sport area sko huvud sportskor använder mer slag.
(4) pekade vanligtvis används för friidrott med den speciella skor förra design, inte lämplig för förflyttning av den höga marken.
Ändrar sportsko gymnastiksko huvudet bestämmer den första typen, i allmänhet, om inte riktningen för kraften på den främre spets eller sportskor har högre krav, runda, fyrkantiga huvud, kan radien huvudet ersättas av en annan.
Material
Sneakers material som används i omfattning än skor, breda skor. Sportskor för att hjälpa ytmaterial, textilmaterial, läder, konstläder, är syntetiska material används i stor utsträckning. I slitsulematerialet, förutom gummi, PU, PVC, så att det också finns ett stort antal olika termoplastiska elastomeren EVA, TPR, SBS, etc, polymera kompositmaterial, funktionella material. Användning av material, metalldelar, plastdelar är mer skor, skor, etc. bör vara mer. Samtidigt gymnastik funktionella krav, utan också i hög grad främjat utvecklingsprocessen av nya sorter av material.
5 Urvalsguide
Den första:
Det bästa urvalet av skor på runt tre på eftermiddagen till 06:00, eftersom fötterna sväller något på denna punkt, om tiden för den valda storleken inte känns små, andra tider på dagen, inga problem att bära. Försök stå, eftersom när man står foten något större än när man sitter lite. Inte bär go titta i spegeln när du försöker att köpa, se till att gå fram och tillbaka några, är lämplig noggrant känsla av stabilitet skostorlek.
Den andra åtgärden:
Ägs ett par skor och rena strumpor,barbour vest till ett par skor avklinga lätt när, försökte undvika pinsamheter skor svettfläckar visas.
Den tredje åtgärden:
Ungefär två tredjedelar av folk inte gillar stora fötter, som bara växer ihåg vad bara en kort tid för att prova på ett par skor varannan fot. Enligt en något större ben bättre välja skor. Kan inte enbart baseras på antalet skor att välja skor eller förvaltaren på uppdrag av köp, se till att personligen försöka, eftersom det kommer att finnas skillnader som är specifika för den sista chefen för olika storlekar, stilar eller märken och modeller av vanliga skor.
Den fjärde:
Med fots expansion och kontraktion kommer att ha olika årstider, så på vintern sommaren köp billigt skor, du försöker med rätt storlek kan vara något mindre än sommaren.
Femte flytta:
Perfekt storlek minst: tio tår är fria att aktiviteten i skon, det finns en bekväm kudde och måttlig invändigt utrymme, den enda yta och krökning av foten depression är mycket passform, kan fotled och tå skor inte röra; framfot det bör finnas ett visst spelrum, om motstånd tå tår i ryggen hälen och skon kan hjälpa avståndet mellan ett finger, är storleken precis lagom, den enda hälen på ytan för att vara en bra klack pinne, promenader tiden kan inte glida att glida, själv tittar ner från ovan mitt fotvalvet och skon passar krökning om att bekräfta lämpligheten av resår runt benen.
Sjätte trick:
Inte rabatt frestelsen eller slutet av kvartalet, eftersom den gillar att göra sina egna fötter genom undermåliga storlek för att rymma en par skor, skostorlek är för liten, även för längre slitage, och mycket begränsat stöd i stor utsträckning, kan landskapet orsaka en tillfällig fot liktornar, blåsor , foten smärtar, bensmärta, ryggvärk och en rad sjukdomar.
Sjunde drag:
Om den främre av de skor som har din dröm design, nästan perfekt båge, utstrålar den mest fashionabla färgen på ljuset, rimligt pris, du det kärlek vid första ögonkastet. barbour by mailTyvärr dåligt material, råder dig att välja passera den.
Åttonde trick:
Kontrollera kvaliteten på läderskor, inte tån sidan av skon på båda sidor i valet när bästa touch båda sidor av sko läder för att se om enhetlig tjocklek.
Nionde trick:
Välj mjuka och flexibla sulor, kan vara mer jämnt spridda effekt.
Tionde trick:
I allmänhet, människor känner sig bekväm med är: ju högre klack desto mer breda byxor, kortare hälen, de mer smala byxor.
XI trick:
Välj en färg något mörkare än hudton skor, kommer att visas lång och gänglig ben.
Tolfte trick:
Om du vill, rekommenderar vi nära hudfärg knyta sina skor.
Trettonde trick:
Välj en vetenskaplig arch konstruktions sneakers, minska markreaktionskraften från kroppen, balansera foten med våld, så att bågen i neutrala statens tre krafter, minska fot trötthet, ökad fysisk prestation.

louis vuitton speedy 25 louis vuitton damier bags cheap louis vuitton online cheap louis vuitton online louis vuitton damier azur